Ponudba čebeljih pridelkov in izdelkov

V letu 2022 so naše čebele nabrale odlične medove. Tako imamo na zalogi cvetlični, gozdni, lipov in kostanjev med. Poleg teh imamo v ponudbi tudi nekatere mešanice, ki jih nekateri že dobro poznate.
Vabimo vas v našo trgovinico na Pilštanju, lahko pa  med in ostale izdelke naročite tudi preko spleta!

Med pakiramo v različno veliko embalažo, glede na želje vam lahko pripravimo tudi drugačna pakiranja, da se prilagodimo vašim željam. 

Pripravimo vam lahko tudi različne pakete naših izdelkov, ki jih lahko uporabite za različne namene.

Čebelarstvo Kozmus Ponudba Med

Oglejte si naše čebelarstvo

Od leta 2016 smo certificirani ponudnik čebelarskega turizma.
Pri nas si lahko ogledate čebelnjak, čebelje družine,  panje, opazovalni panj, hotel za samotarske čebele, zeliščni vrt medovitih rastlin, ogledate si lahko virtualne filme s čebelarsko vsebino

Obstoječo ponudbo lahko tudi prilagodimo glede na vaše želje.

Nudimo oglede za družine in različne skupine.

Za ogled se je potrebno predhodno naročiti.

Posvojite čebeljo družino

Že v letu 2022 sprejemamo naročila za posvojitve čebeljih družin v prihodnjem letu. V primeru posvojitve bomo za oskrbo družin in vse potrebno poskrbeli mi. Vi s čebeljo družino nimate dodatnih skrbi, pridobite pa odlične ugodnosti.

Ponudba je aktualna za podjetja, družine in posameznike, ki jim je mar za čebele, naravo, okolje in se zavedajo pomena lokalne oskrbe s čebeljimi pridelki!

Za posvojene čebele bo, v neokrnjeni naravi kozjanskega, skrbel podpredsednik svetovne čebelarske organizacije APIMONDIA in čebelarski strokovnjak dr. Peter Kozmus.

Prijavite se na E-novice

Ob prijavi boste prejeli KODO
za brezplačno dostavo!

S prijavo soglašate, da vam lahko na vaš naslov pošiljamo e-novice.